Voor 14:00 besteld volgende werkdag geleverd
Gratis verzending vanaf € 50,-
GRATIS retourneren. Niet goed geld terug.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

RETOUR, GARANTIE EN KLACHTEN

Gratis retour sturen van uw bestelling binnen 14 dagen
klik op het kopje ‘Retourneren’ onderaan onze website. Vul het formulier in. U ontvangt via e-mail een verzendlabel zodat u het product gratis terug kunt sturen. Zodra wij het product in goede orde hebben ontvangen maken wij binnen twee werkdagen het aankoopbedrag naar u over.

Zichttermijn
Voor bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in u bezit is. Binnen deze termijn mag een artikel in onbeschadigde staat worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden. Het artikel dient ongebruikt en in de orinigele intacte verpakking te worden geretourneerd.

Garantie
Wij geven op de door ons geleverde artikelen de geldende fabrieksgarantie. Indien u aanspraak wilt maken op de garantie, vragen wij u een uitgebreide klacht omschrijving, het liefst inclusief afbeeldingen, te mailen naar info@werkschoenen24.nl. Na ontvangst van uw garantieaanvraag zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen of het artikel retour dient te komen voor reparatie of dat er een vervangend artikel geleverd wordt.

Klachten
Wij nemen klachten altijd in behandeling. Klachten over producten, service of leveringen kunt u per e-mail aan ons kenbaar maken. Samen met u wordt dan naar de beste oplossing gezocht. Iedere klacht zullen wij zo snel mogelijk afhandelen. De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door: beschadiging door opzet, of door nalatigheid; ondeskundig gebruik of nalatig onderhoud; normale slijtage en/of beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

Voor 14:00 besteld volgende werkdag geleverd
Gratis verzending vanaf € 50,-
GRATIS retourneren. Niet goed geld terug.

WERKSCHOENEN24

Wij hebben alles op het gebied van veiligheidsschoeisel zoals werkschoenen, veiligheidslaarzen, klompen en sokken.
Webdesign door YESWebdesign.nl
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram